Tres estudiants de Publicitat guanyen el "Sol de Plata" a joves creatius

FestivalelSol

Marta Silva Alcojor, Àlex García Robles i Albert Fernández Hueso, estudiants de 4t del Grau de Publicitat i Relacions Públiques de la UAB, han guanyat el 2n Premi al prestigiós festival iberoamericà de publicitat "el Sol", en l'apartat Jóvenes Creativos, que enguany ha celebrat la 32a edició a Bilbao.

27/06/2018

Marta Silva Alcojor, Àlex García Robles i Albert Fernández Hueso, estudiants de 4t del Grau de Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat Autònoma de Barcelona, han guanyat el 2n Premi del Festival el Sol en l'apartat Jóvenes Creativos, que enguany celebrava la 32a edició a Bilbao.

La peça guanyadora, anomenada "La lavadora del 58", anuncia una campanya per vendre una Samsung addwash, la rentadora del 2018. Juga i desenvolupa la campanya amb el passat a través de la rentadora de l'any 1958.

Aquest festival va nèixer l'any 1986 com a iniciativa de l'Asociación Española de Agencias de Comunciación Publicitaria (AEACP) per impulsar la creativitat de la publicitat espanyola. Tot i que la primera edició es va fer a Marbella, ha tingut lloc durant 25 anys a Donosti, tot i que a partir del 2012 es fa a Bilbao. Des del 2003 es va obrir el festival a participants de parla hispana i portuguesa.

Avui dia hi concursen més de 2.500 peces creatives i hi assiteixen 1.500 persones.

Es pot veure la peça a la Web del Festival, apartat Jóvenes creativos: ศัพท์พนันบอลhttps://elsolfestival.com/el-sol-2018/premiados/


 


 

Not韈ies relacionades

Totes les not韈ies