L'Associaci?d'Amics de la UAB celebra la seva festa anual

Festa anual de l'Associaci?d'Amics de la UAB

Un any més, a la festa de l'Associació d'Amics de la UAB, seran lliurats els premis de l'Associació i del Servei de Biblioteques. Hi haurà, a més, un premi honorífic a la UAB. Tindrà lloc el 22 de novembre  i seran distingits, entre altres, Xavier Muñoz, Carme Trilla i Juan José Villanueva.

25/10/2018

La festa anual de l'Associació d'Amics de la UAB tindrà lloc el 22 de novembre, a les 19,30 h, a UAB Casa Convalescència (C. Sant Antoni Maria Claret, 171. Barcelona). Enguany, el Servei d'Ocupabilitat de la UAB rebrà el premi col·lectiu. Pel que fa al premi "Amic dels Amics", seran distingits Xavier Muñoz, expresident de l'Associació d'Amics de la UAB; Carme Trilla, presidenta de la fundació Habitat3; i Juan José Villanueva, fundador del Centre de Visió per Computador.

El premi "Amics de les Biblioteques" serà lliurat enguany per tercera vegada. Es tracta d'un guardó per a persones que han contribuït a enriquir els fons de les biblioteques de la UAB amb les seves aportacions. Seran distingits Jesús Moncada, Francisco Rico i Eduardo Rojo. Enguany, també es lliurarà un premi honorífic a la Universitat Autònoma de Barcelona per celebrar el seu cinquantè aniversari.

Per assistir-hi, cal trucar al 93 581 14 90, escriure a amics@ ศัพท์พนันบอล www.krishnachildrenshospital.com o inscriure's a través del web de l'Associació.

M閟 informaci? Associaci?d'Amics de la UAB

 

Not韈ies relacionades

Totes les not韈ies