Es presenten els llibres guanyadors dels Premis Literaris 2018

Llibres premiats 2018

Els tres llibres guanyadors dels Premis Literaris 2018 de la UAB i l’Ajuntament de Cerdanyola seran presentats el proper 21 de novembre, a les 19 h, al Museu d’Art de Cerdanyola (MAC) – Can Domènech. L'acte comptarà amb l’actuació de la companyia de circ Voël amb l’espectacle Ex-libris.



14/11/2018

El dimecres, 21 de novembre, tindrà lloc al Museu d’Art de Cerdanyola (MAC) – Can Domènech l’acte de presentació dels llibres guanyadors dels Premis Literaris 2018, que organitza cada any de forma conjunta la UAB i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

Es convoquen tres premis: el XXIII Premi de Novel·la "Valldaura-Memorial Pere Calders", on hi participen obres en català inèdites i que ha estat guardonat amb 3.000 euros; el XXII Premi de Poesia "Miquel Martí i Pol",  on les obres també han de ser originals i en català, amb una extensió d'almenys quatre-cents versos, amb 1.000 euros; i el VIII Premi de Narrativa Breu "Caterina Albert", que està restringit a menors de 27 anys, amb 500 euros de premi.
 
Aquest any, hi ha hagut un increment de participació del 74,19% (162 obres presentades) respecte a les 93 presentades al 2017.

Les obres premiades, que ara es presenten publicades pel Servei de Publicacions de la UAB, són tres:

-Miratge alemany, de Josep Domingo-Ferrer, guardonat amb el XXIV Premi de Novel·la «Valldaura-Memorial Pere Calders»;

-De l’univers estant i una mica més enllà, de Josep Planaspachs, amb el XXIII Premi de Poesia «Miquel Martí i Pol»;

-El tercer desig, de Borja Barea, que rebrà el IX Premi de Narrativa Breu «Caterina Albert».
 
A l’acte intervindran Carles Escolà, alcalde de Cerdanyola del Vallès; Elvi Vila, regidora de Cultura; i Carles Sánchez, vicerector de Relacions Institucionals i de Cultura de la UAB.

Comptarà també amb presentació de les bases de la convocatòria dels Premis Literaris 2019, el lliurament dels Premis Nit Lab-MAC 2018 de Cerdanyola del Vallès i l’actuació de la companyia de circ Voël amb l’espectacle Ex-libris.

 

Not韈ies relacionades

Premiats 2018

Es lliuren els Premis Literaris 2018

El Museu d'Art de Cerdanyola va acollir el dimecres 21 de novembre l'acte de presentació de les obres guanyadores dels Premis Literaris 2018, que organitzen conjuntament l’Ajuntament de Cerdanyola i la UAB.  Llegir m閟

Totes les not韈ies