Docents de secund鄏ia debaten sobre les tutories participatives a l'ESO

UAB Casa Convalesc鑞cia

Els actuals models educatius fan que l'acció tutorial esdevingui un factor clau de l'ensenyament. El 21 de novembre, l'Institut de Ciències de l'Educació de la UAB organitza una jornada sobre el tema a Barcelona. Comptarà amb tallers impartits per professionals i docents de diversos centres catalans. 

07/11/2018

El pròxim 21 de novembre, UAB Casa Convalescència (C. Sant Antoni Maria Claret, 171. Barcelona) acollirà la IV Trobada de tutoria a l'ESO, que organitza l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la UAB. Durant la jornada es debatrà sobre la importància de l'activitat tutorial sobre la formació de l'alumnat.
 
Segons l'ICE, els actuals models educatius estan incorporant noves estratègies socials, emocionals i intel·lectuals que tenen l'acció com a un element essencial. En aquest sentit, calen docents implicats en el seguiment del progrés de l'alumnat, que supervisin quin currículum s'ofereix i que vetllin per la coordinació entre tots els docents i les famílies. Amb aquesta idea, la jornada organitzada per l'ICE pretén plantejar els models d'acompanyament tant individual com col·lectiu de l'alumnat d'una forma significativa, integral i transversal.
 
La trobada començarà a les 9 h, amb una presentació a càrrec d'Anna Ortiz, sotsdirectora de l'ICE, a la que seguirà una conferència debat sobre les estratègies de la tutoria participativa impartida per Joana Ferrer, cap del Servei d'Orientació i Serveis Educatius del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i Enric Roca, director del Departament de Pedagogia Sistemàtica i Social de la UAB. Després d'una pausa de mitja hora, es realitzaran set tallers simultanis que comptaran amb l'experiència del professorat de l'INS Nicolau Copèrnic, l'INS Vall de Llémena, l'INS Jacint Verdaguer, l'INS Montgròs, l'INS Les Vinyes de Castellbisbal, l'INS Les Vinyes de Castellbisbal i l'INS Josep Vallverdú. L'acte de cloenda serà a les 13:30 h.
 
Aquesta activitat està reconeguda com a Formació Permanent del Professorat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i serà gravada.

M閟 informaci? Programa de les Jornades de l'ICE

 

Not韈ies relacionades

Totes les not韈ies