La "UAB Barcelona Summer School" inicia el segon torn de cursos

Benvinguda als estudiants de la UAB Barcelona Summer School

L'escola d'estiu internacional de la UAB -que ha atret alumnes de 28 nacionalitats diferents que cursaran algun dels 15 cursos - inicia el dilluns, 16 de juliol, el segon torn dels cursos, d'una durada de 3 setmanes, fins el 3 d'agost. El passat 25 de juny es va donar la benvinguda als estudiants del primer torn de la UAB Barcelona Summer School. L'alumnat procedeix de 28 països diferents: EUA, Canadà, Regne Unit, França, Marroc, Egipte, Alemanya, Xina, Singapur, entre d’altres. 

25/06/2018

Graham Mortyn: “Gaudiu de l’oportunitat de ser al campus de la UAB, no només acadèmicament sinó també a nivell personal”.

El segon torn de la UAB Barcelona Summer School, que començarà el 16 de juliol i acabarà el 3 d’agost, ofereix una gran varietat cursos, 100% en anglès: van des de l'àmbit de negocis, el teatre i arts urbanes, computació o biociències fins a la comunicació audiovisual, l’educació infantil o la psicologia, entre d’altres.

Enguany, per primer cop, els cursos s’han obert als estudiants de la UAB, que els podran reconèixer com a crèdits optatius de la seva titulació.

CURSOS DEL 16 de juliol al 3 d'agost:

European Eonomic Integration

Geography of Global Change

Critical Thinking

Fundamentals Psychobiology

History of Asia

Career Development for the Common Good

How Cities Bounce Back from a Terror Attack: Barcelona (Spain) as an Experience


ELS PRIMERS CURSOS
El primer torn de la UAB Barcelona Summer School va començar amb una benvinguda a la Sala Cinema de la UAB, a càrrec de Maite Paramio, adjunta del vicerector de Relacions Internacionals; Graham Mortyn, coordinador acadèmic de la UAB Barcelona Summer School; Sònia Prats, directora d’estudis del Servei de Llengües, i Sara Moreno, vicerectora d’Alumnat i d’Ocupabilitat.

Maite Paramio, conductora de l’acte, va donar la benvinguda als estudiants tot destacant que la participació d'alumnat de la UAB a l’escola internacional seria una “experiència molt enriquidora” per a tots els participants.

Per la seva banda, Graham Mortyn va explicar el programa previst durant 3 setmanes, així com els diferents serveis de la UAB dels que podran gaudir fins al 13 de juliol. Mortyn va acabar la seva intervenció animant els estudiants a “gaudir de l’oportunitat d’estar a la UAB, no només acadèmicament sinó també a nivell personal”.
Sònia Prats va encoratjar els estudiants internacionals a participar al programa de voluntariat lingüístic i al Tàndem, amb l’objectiu de conèixer estudiants d’altres nacionalitats i practicar idiomes.

La vicerectora d’Alumnat i d’Ocupabilitat, Sara Moreno, va tancar l’acte explicant el programa d’activitats més “social” per aprofitar al màxim l’estada al campus de la UAB: meeting point amb els buddies, dinar internacional, workshop de català des de zero o trobada amb els Ganàpies, la colla castellera de la UAB, entre d’altres. La vicerectora també va parlar del  protocol de la UAB contra l’assetjament sexual per raó de sexe, d’orientació sexual, d’identitat de gènere o d’expressió de gènere, posant èmfasi en el suport que els estudiants poden rebre des de l’Observatori per a la Igualtat de la UAB. Sara Moreno va acabar desitjant una bona estada als estudiants, una estada “d’aprenentatge, però també de gaudi”.

MÉS INFORMACIÓ:

www.uab.cat/barcelona-summer-school

summer@ ศัพท์พนันบอล www.krishnachildrenshospital.com

Fotos de la benvinguda a la pàgina de Facebook de la UAB.

 

Not韈ies relacionades