Cinc experts en diferents 鄊bits reflexionen sobre el futur de la societat

Taula rodona:

Rafael Bisquerra, director d'un postgrau en educació emocional i benestar; Alfons Cornella, fundador i president de l'Institute of Next; Ramin Jahanbegloo, filòsof iranià; Sara Moreno, professora de sociologia; i Carlota Pi, presidenta d'Holaluz, seran els ponents del debat.

22/06/2018

En el marc dels actes de commemoració del cinquantè aniversari de la UAB, el Consell Social de la UAB organitza la taula rodona "Un món convuls. On ens porta?". L'acte tindrà lloc el 5 de juliol, a les 19 h, al Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107. Barcelona), i comptarà amb la participació de Rafael Bisquerra, Alfons Cornella, Ramin Jahanbegloo, Sara Moreno i Carlota Pi. L'acte serà presentat i moderat per la periodista Mariola Dinarès. Per assistir-hi, és necessari inscriure's prèviament a través d'aquest enllaç. Es podrà seguir també en directe i per Twitter amb l'etiqueta #UnMónConvulsUAB.

Bisquerra, catedràtic d'orientació psicopedagògica de la UB, parlarà de "La importància de les emocions en la gestió de conflictes"; Cornella, fundador i president de l'Institute of next, pronunciarà la ponència "Educar humans en un món de màquines intel·ligents"; la de Jahanbegloo, filòsof iranià, es titularà "How to Democratize Democracies"; Moreno, professora del Departament de Sociologia de la UAB, dissertarà sobre "Velles i noves formes de desigualtat social"; i Pi, cofundadora i presidenta executiva d'Holaluz, oferirà la xerrada "Emprendre des dels valors". El debat comptarà també amb la participació de Margarita Arboix, rectora de la UAB, i Gabriel Masfurroll, president del Consell Social de la UAB.

Cinc ponents

Rafael Bisquerra és director del Postgrau en Educació Emocional i Benestar de la UB, i catedràtic d'orientació psicopedagògica, fundador i primer director del Grup de Recerca en Orientació Psicopedagògica, i fundador de la Fundació per a l'Educació Emocional. El seu àmbit de recerca és l'educació emocional. Algunes de les seves publicacions són Psicopedagogia de les emocions (Síntesi, 2009) o Educació emocional i benestar (Praxi, 2000).

Alfons Cornella és fundador d'Infonomia, empresa de serveis d'innovació que té una xarxa de 25.000 professionals arreu del món. Ha publicat 23 llibres sobre ciència, tecnologia i innovació, així com un miler d'articles sobre el paper de les tecnologies en la transformació de les empreses. A més de presidir la seva empresa, és consultor d'algunes de les companyies més grans d'Espanya.

Ramin Jahanbegloo és graduat en història i ciència política i doctorat en filosofia a la Sorbona, professor de ciència política a la Universitat de Toronto i cap del Departament d'Estudis Contemporanis del Centre de Recerca Cultural de Teheran. Ha estat guardonat amb el Premi de la Pau de l'Associació de les Nacions Unides a Espanya per la seva posició a favor de la democràcia, la pau i l'obertura a occident del seu país.

Sara Moreno és vicerectora d'Alumnat i d'Ocupabilitat de la UAB. És professora del Departament de Sociologia, investigadora del Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball i de l'Institut d'Estudis del Treball. Ha estat vicedegana de Professionalització i vicedegana de Relacions Institucionals de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia. La seva recerca es centra en la sociologia del treball, la sociologia del temps i la sociologia del gènere.

Carlota Pi va fundar Holaluz el 2010 juntament amb Oriol Vila i Ferran Nogué, companys seus a l'executive master of business administration de l'IESE. L'objectiu va ser crear una companyia elèctrica que aportés transparència al sistema i que tingués l'energia verda com a prioritat. Holaluz ven electricitat d'origen 100% renovable i productes personalitzats per cobrir les necessitats d'energia de cada client.

M閟 informaci? Consell Social

 

Not韈ies relacionades